denna eviga väntan

I slutet på Januari skickade jag in de kompletterande uppgifterna till FK. Samtidigt skickade de iväg sin första förfrågan till mitt hemlän.

När en månad gått ringde jag och hörde hur ärendet gick. De hade inte hört något från landstinget och frågade om jag ville de skulle skicka ut en påminnelse. Såklart ville jag det.

En vecka senare skickades en påminnelse, detta vet jag eftersom jag fick kopia på det.

Väntade ytterligare nån vecka innan jag ringde igen. Denna gången mest för endel frågor jag hade men även för att de ska skynda på ärendet lite. Inget svar hade de fått in då heller. Jag ringer till kirurgavdelningen i mitt hemlän där det står en notering om att papper inkommit från FK i Februari. Inget om det i Januari. Sköterskan ska påminna kirurgen.

Ringer tillbaka till sköterskan efter en vecka (det var hon själv som bad mig göra det faktiskt) och hon berättar att det svar hon fick från kirurgen var att han gett ärendet vidare till sin chef. Hon säger hon även ska påminna honom.

Där är vi nu..denna väntan..trodde det skulle gå så fort när alla säger att mitt fall är solklart. Dock verkar det inte vara så solklart för mitt landsting som inte har en aning om vad pectus är för nåt.
Får ringa upp sköterskan i veckan igen även fast hon sa hon skulle meddela mig antingen per post eller telefon när ett beslut var taget. Dock verkar dom ha lite svårt att fatta beslut utan att man puschar på dem..men utlandsvård kanske är nåt nytt för dem?...

RSS 2.0